Diensten

Renovatie

Gevels moeten eens in de zoveel tijd hersteld, verbeterd of vernieuwd worden om te voldoen aan de huidige maatstaf. Is dit mogelijk bij uw onroerend goed? Wij denken graag met u mee.

Wij analyseren de gevel en bekijken wat er moet en kan gebeuren op basis van onze eigen ervaring en methode. Wij zoeken altijd naar de oorzaak van problemen aan uw gevel en pakken deze oorzaak aan. In een globaal plan schetsen wij een aantal scenario’s. U kiest de beste oplossing. Zit de best passende oplossing er niet tussen? Wij lichten het graag toe en gaan met u in overleg.

Tijdens de uitvoering van onze renovatieprojecten stellen wij altijd iemand verantwoordelijk voor alle communicatie met de bewoners van de te renoveren panden. Hij onderhoudt het contact, houdt ze u op de hoogte en is de persoon voor alle vragen.

RGS – Resultaat Gericht Samenwerken

Wij nemen actief deel in Resultaat Gericht Samenwerken. Lagere kosten (Total Cost of Owndership – TCO) door efficiëntere samenwerkingen en het leveren van een nog betere kwaliteit. Dat is het doel van RGS. Samen met onze ketenpartners gaan wij op zoek naar het best passende scenario en meerjarenplan. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!