Over ons

1928, meer dan 90 jaar geleden werd Wildvank Gevelspecialisten opgericht. Een bedrijf dat zich focuste op het voegen. Na 90 jaar ziet Wildvank Gevelspecialisten er anders uit. Het bedrijf heeft zich doorontwikkeld tot een specialist. Met kennis en ervaring, van advies tot het herstellen van de gevel.

Die kennis en ervaring vindt u ook terug bij onze medewerkers. Waar de een u adviseert over de beste oplossing voor uw vraag, weet de ander alles van knipvoegen, het kleuren van bakstenen en het verwijderen van ankers. Een andere medewerker maakt meters op een dag met reinigen, hakken en opnieuw voegen en inmetselen.

Onderdeel van Ter Steege Groep

Sinds 1994 maakt Wildvank Gevelspecialisten deel uit van de Ter Steege Groep. Ter Steege Groep is sinds de oprichting als bouwbedrijf in 1911 uitgegroeid tot een groep van zelfstandig opererende bedrijven, onderverdeeld in de divisies: Bouw Vastgoed, Handel (Gamma- en Bouwmaat-vestigingen) en Industrie. Al meer dan 100 jaar met elkaar heeft dit familiebedrijf klantgerichtheid en kwaliteitsbesef hoog in het vaandel. Met de kernwaarden Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam is Ter Steege een partner, die afspraken nakomt en handelt vanuit respect voor de ander en de omgeving