Diensten

Schadeherstel

Af en toe ontstaat er schade aan uw onroerend goed. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een auto per ongeluk tegenaan gereden is, maar ook veranderingen in de omgeving kunnen zorgen voor schade; bijvoorbeeld door een verandering in de grondwaterstand, aardbevingen, treinen die langsrijden of door verkeersdrempels. Gevolg: scheuren, ontbrekende en kapotte stenen.

Bij het herstellen van de schade inventariseren wij eerst de schade en de omgeving en overleggen wij met de betrokkenen wat de oorzaak van de schade is. Op basis van onze bevindingen maken wij een plan voor het herstel en herstellen we het naar het origineel. Is de oorzaak een verandering in de omgeving, zoals bijvoorbeeld verkeersdrempels? Dan nemen wij dit mee in het herstel en zorgen we ervoor dat uw onroerend goed hier tegen bestemd is.

Scheurherstelsystemen

Wij werken met een scala aan speciaal ontwikkelde scheurherstelsystemen. Hiermee voeren onze gevelspecialisten vrijwel onzichtbare reparaties uit. De verbindingen tussen muren, balken en lateien worden hersteld. Om verzakking en scheuren te voorkomen wordt het metselwerk vooraf door ons versterkt.Het Total Wall Concept biedt een maatwerkoplossing voor iedere situatie. Zo bespaart u op de kosten en bent u verzekerd van een duurzaam gevelherstel.